2013. január 30., szerda

Lengyel József tízezer lájkos partija hamarosan - SzegedenLengyel József. Lenne bárki, kedves olvasóim, akinek be kellene őt mutatnom? Mert szívesen megteszem újra és újra! József a torta és karamell blog szerzője, cukrász mester, ő a győri Matias Cukrászda szíve és méltán a 2012-es év esküvői cukrásza díj tulajdonosa.

Tortamániás pályafutásom (vagy inkább ámokfutásom) fontos mérföldköve volt, amikor feltűnt a torta és karamell blog a színen. Egyik ámulatomból másikba esve rajongva kerestem Lengyel Józsefet, hogy gratuláljak a csodás tortáihoz. No, hát valahol itt indult el a mi barátságunk. Röviddel ezután Eszterre is átragadt rajongásom Józsi tortái iránt. Megtiszteltetés volt tortát kapni tőle, majd nem sokkal később személyesen is megismerkedni vele.
A formális kapcsolat lassan barátsággá finomult. Hihetetlen, hogy a tortamániámnak köszönhetően ismertem meg két nagyon fontos barátot Eszter és Józsi személyében.

Még nyáron, egy laza beszélgetés során hangzott el Józsi ígérete - ha meg lesz a 10.000 lájk a torta és karamell Facebook oldalán, akkor azt Szegeden fogja megünnepelni. Persze ismerni kell hozzá a Mester szerénységét, ő szentül hitte, hogy ez csak a távolabbi jövőben fog megtörténni.

A 10.000 lájk jelentem megvan!!! Egyeztettük az időpontot és izgatottan kezdtünk neki Eszterrel, hogy megszervezzünk egy hangulatos partit nálunk, Szegeden.
Hogy mi vár arra, aki együtt ünnepel velünk? Kellemes szombat délutáni jó hangulat, laza beszélgetés, svédasztallal, Eszter tortájával, az én desszert büfémmel. Természetesen Józsi is készül erre az alkalomra némi meglepetéssel.

Szeretettel várjuk a tortarajongók és tortaimádók jelentkezését, akik szeretnének részt venni ezen az találkozón.

Időpont: 2013. február 16., szombat

Helyszín: Szeged, Tisza River Café Club & Restaurant, Szeged, Felső Tisza-part 8. sz.
(ne az utcán keressétek, hanem a folyón!)

Vendégek fogadása 15-16 óráig

Svédasztal, pezsgős koccintás, tortázás és sütizés - közben kötetlen beszélgetés!

A rendezvény részvételi költsége 2.500 Ft/fő, ami a svédasztalt, desszerteket és egy pohár pezsgőt foglal magában. A jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk, a visszaigazoláskor megadott bankszámlaszámra kérjük a részvételi díjat átutalni.

Jelentkezés: homoktorta.blog@gmail.com e-mail címen 2013. 02. 11.-ig!7 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Örülök, hogy végre személyesen is megismerhetlek! Nagy csodálója vagyok a blogodnak és mindennek, amit csak készítesz!!! Szeretettel várunk!

   Törlés
 2. Szia Gabi!
  De jó, hogy újra jelentkeztél!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Marisz, itt vagyok - újult erővel, új lendülettel! :-)

   Törlés
 3. Hello!
  Hányan férnek be?
  Van még hely? Lehet még jelentkezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia!
   Még lehet jelentkezni, a homoktorta.blog@gmail.com címre kérek egy e-mailt.
   Hogy kellőképpen baráti legyen a hangulat, a létszámot Lengyel József kérésére korlátozzuk, de még van néhány szabad hely.

   Törlés
 4. Gabi!
  Lélekben veletek leszek és gondolok rátok :-)

  VálaszTörlés