2011. március 7., hétfő

Pingvin tortám igazi barátra talált


Tegnap délután kaptam ezeket az imádni való képeket, rögtön rá is kérdeztem, hogy kirakhatom-e neten! Örülök, hogy pingvin tortám jó helyre került! Még ha végül darabokban végezte is :D !
Nem is igazán tudom szavakba önteni, hogy mennyire jó érzés nézni ezeket a fotókat. Tüneményes az egész!

8 megjegyzés:

 1. Ezek olyan édes képek! Ezért éri meg bármit is készíteni! Nagyon ügyes vagy! Tetszenek a munkáid!

  VálaszTörlés
 2. Gabi!
  Tündéri fotók!
  A torta leesett az utánfutótól?:-))

  VálaszTörlés
 3. Tücsök Bogár, örülök, hogy tetszenek a sütijeim! Szeretnék majd másfajta tortákat és desszerteket is készíteni, de egyszerűen most csak ebben tudok gondolkodni!
  Gesztenye! Ezeket a fotókat a torta megrendelője készítette, édesek, tündériek! A traktorral való vontatásnál én is lestem, hogy hogy nem esett le onnan az a torta! Biztos a fiatalúrnak jó volt az egyensúlyzókája :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyos lett ez a torta,el is hiszem,hogy a kiskrapek odáig volt érte:-)
  Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 5. ...hát, azért egy pingvin kolóniába nem fogadták volna be! Egy ilyen rajzfilmszerű figurával azért könnyebb dolgom volt!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Gabi!
  Ez ám a véletlen ,hogy épp te írtál megjegyzést hozzám, ugyanis tegnap pont a te pingvined nézegettem. :-)Nagyon szép lett, én is hasonlót szerettem volna Micimackó formában, csak egyszerűen nincs rá időm, így egy egyszerűbb verzió lesz.:-(
  Ó és megköszönném ha esetleg be tudnád scennelni nekem a cikket az újságból, hogy megnézhessem. Köszönöm! :-)

  VálaszTörlés
 7. Kedves Gabi! Csodálatos! Hihetetlen, hogy milyen tortákat készítesz! A lányaim rajonganak a Pimpa kutyáért és nemsokára születésnapjuk lesz. Lehet áttanulmányozom az oldaladat és én is belevágok. Legfeljebb nem fog hasonlítani. :)

  VálaszTörlés
 8. Sütis néne, mail-ben küldtem!

  Anita, nagyon kedves vagy! Azért rengeteget akarok még fejlődni tortázásban. Van még mit tanulnom bőven.
  Megnéztem, ki az a Pimpa kutya, sőt megnéztem, van-e Pimpa kutyás torta kép neten, de csak párat találtam. Ha torta felszínére festesz, vagy vágsz ki Pimpa figurát az könnyebb. 3 dimenziósban meg egy olyan hasonfekvőset tudnék elképzelni, mint amilyen például a boci tortám (piskótából is el lehet készíteni).
  A gyerekek nagyon hálásak és motívumokból vágják, hogy mi van a tortán! Sok sikert!

  VálaszTörlés